IQTaxi - WEB Call Center Manual - (Greek Version)
×
Menu
Index

Έναρξη της εφαρμογής 18300 Web Call Center

 
Η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί από την εφαρμογή του περιηγητή διαδυκτίου (internet Browser). Κατα προτίμηση την τελευταία έκδοση του Google Chrome.
H διεύθυνση της σελίδας θα σας δοθεί από την IQTaxi και για το 18300 είναι η  https://18300.iqtaxi.com/.
Επίσης σας συνιστούμε να έχετε συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο στον υπολογιστή σας ή στη συσκευή λειτουργίας ηχεία και μικρόφωνο έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε χρήση και των φωνητικών μηνυμάτων. (αφορά πελάτες που έχουν το σύστημα της IQTAXI Inc.)
 
Η σύνδεση της εφαρμογής Web Call Center είναι ασφαλής - ιδιωτική και χρησιμοποιεί το πρωτόκολο Https, γι'αυτό το λόγο θα σας εμφανιστεί αμέσως μετά η παρακάτω οθόνη που σας ενημερώνει ότι η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική.
 
 
 
 
 
Επιλέξτε το ΣΥΝΘΕΤΕΣ και στη συνέχεια επιλέξτε το Μετάβαση στον ιστότοπο 18300.iqtaxi.com (μη ασφαλής)
 
 
 
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το πιστοποιητικό λειτουργίας το λαμβάνετε από τον τοπικό διαχειριστή και όχι από κάποιον γνωστό δημόσιο διαχειριστή.
 

Σύνδεση Χρήστη

Ξεκινόντας την εφαρμογή θα σας εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης του χρήστη. Τα στοιχεία πουχρειάζονται είναι το όνομα χρήστη και ο κωδικός τα οποία θα σας προμηθεύσει ο διαχειριστής του συστήματος.
Επιπρόσθετα μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα εμφάνισης από την πρώτη επιλογή της οθόνης.
 
 
 
Πληκτρολογείστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και στη συνέχεια επιλέξτε με αριστερό κλικ στο ποντίκι το πλήκτρο Τηλεφωνικό κέντρο. Στη συνέχεια θα σας εμφανιστεί η κύρια οθόνη λειτουργίας του WEB Call Center.
 
 
Σε περίπτωση που δε μπορέσετε να συνδεθείτε στην εφαρμογή, ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων που πληκτρολογήσατε ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος.
 
 
 

Χρήση του Μικροφώνου

 
Μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο το οποίο θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την Χρήση του μικροφώνου της συσκευής σας:
 
 
 
Σας συνιστούμε να επιτρέψετε την χρήση του μικροφώνου ειδικά σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φωνητικά μηνύματα. (αφορά πελάτες που έχουν το σύστημα της IQTAXI Inc.)