IQTaxi - WEB Call Center Manual - (Greek Version)
×
Menu
Index

Βασικά Εργαλεία και Λειτουργίες

 
Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε μια εισαγωγική αναφορά της των εργαλείων και των επιλογών της Κύριας Σελίδας του WEB Call Center. Η Κύρια Σελίδα είναι το κεντρικό σημείο λειτουργίας και περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και τις επιλογές για τη διαχείρηση των κλήσεων και την απόδοση των κλήσεων προς τους οδηγούς. Η εφαρμογή WEB Call Center είναι  συνδεδεμένη με τη βάση δεδομένων του συστήματος και τον κεντρικό εξυπηρετητή (Server).
 
 
Βασικά Εργαλεία και Λειτουργίες
1

Κύρια Μπάρα Εργασίας

 
1. Κύρια Μπάρα Εργασίας
Η Κύρια Μπάρα Εργασίας περιλαμβάνει τα κουμπιά με τα οποία μπορούμε να εμφανίζουμε ή κρύβουμε τα πλαίσια λειτουργιών και πληροφοριών της εφαρμογής τα οποία είναι η Φόρμα διαχείρησης κλήσεων, Ο πίνακας Ραντεβού, ο πίνακας Μηνυμάτων ο πίνακας κλήσεων και γεγονότων και το πλαίσιο του Χάρτη.
2

Κουμπί Μενού

 
2. Κουμπί Μενού
Επιλέγοντας το κουμπί του Κύριου Μενού μας εμφανίζονται οι εξής επιλογές: ΚΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΟΔΗΓΟΙ, ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ . Αυτές οι επιλογές προσφέρουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, τις παραμέτρους ρυθμίσεων και τις βασικές διαχειριστικές εργασίες.
3

Φόρμα διαχείρησης κλήσεων

3. Φόρμα διαχείρησης κλήσεων
 
Η φόρμα διαχείρησης κήσεων αποτελείται από όλα τα στοιχεία και εργαλεία για τη διαχείρηση των εισερχομένων κλήσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα για την καταχώρηση ή προβολή των στοιχείων μίας κλήσης, από τις ενεργές κλήσεις ή το ιστορικό κλήσεων. Όταν εξυπηρετείτε μια κλήση  δουλεύετε στη Φόρμα διαχείρησης κλήσεων και στη συνέχεια η κλήση περνάει στο σύστημα πλειοδότησης.
 
4

Πίνακας ραντεβού

 
4. Πίνακας ραντεβού   
 
Ο πίνακας ραντεβού εμφανίζει τις πληροφορίες όλων των ενεργών ραντεβού τα οποία έχουν προγραμματιστεί για μεταγενέστερη ώρα. Ο πίνακας ενημερώνεται αυτόματα όταν πλησιάζει η ώρα ενεργοποίησης ενός ραντεβού έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί από το σύστημα πλειοδότησης.
5

Πίνακας κλήσεων και γεγονότων

5. Πίνακας κλήσεων και γεγονότων
 
Στον πίνακα κλήσεων και γεγονότων εμφανίζονται όλες οι ενεργές κλήσεις, το ιστορικό των κλήσεων. Ο πίνακας ανανεώνεται αυτόματα και προβάλει δεδομένα πραγματικού χρόνου. Ενημερώνεστε για την κατάσταση των κλήσεων και μπορείτε να διαχειριστείτε ανεπιτυχείς ή μη εξυπηρετούμενες κλήσεις.
6

Πίνακας μηνυμάτων

6. Πίνακας μηνυμάτων
 
Ο πίνακας των εισερχωμένων μηνυμάτων εμφανίζει σε γραμμές τα μηνύματα τα οποία λαμβάνει το κέντρο κατά την εξυπηρέτηση των ενεργών κλήσεων. Επιπρόσθετα προβάλει τα φωνητικά μηνύματα και την λίστα των ενεργών οδηγών. 
7

Πλαίσιο Χάρτη

7. Πλαίσιο Χάρτη
 
Το πλαίσιο χάρτη προσφέρει γεωγραφική απεικόνιση της περιοχής βασισμένο σοτυς χάρτες της Google. Το εύρος του χάρτη είναι δηλωμένο κατά την αρχική εγκατάσταση και αφορά την περιοχή δραστηριοποίησης  - εξυπηρέτησης του κέντρου. Οι πιάτσες οι ζώνες ευθύνης , τα σημεία ενδιαφέροντος , και η θέση των οχημάτων εμφανίζονται στο πλαίσιο του χάρτη.
8

Δευτερέυουσα μπάρα εργασίας

 
8. Δευτερέυουσα μπάρα εργασίας
Από τη δευτερεύουσα μπάρα εργασίας έχετε πρόσβαση στη λειτουργία μηνυμάτων (Γραπτών και ηχητικών), εντοπισμού οχήματος και στην αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης της εφαρμογής.